Contacten

Fynnley BerendsenIk ben Fynnley Berendsen, de oprichter en auteur van de website Aziatische Smaken. Met een grote passie voor de Aziatische keuken en haar diverse culturen, heb ik jarenlange ervaring opgedaan in het ontdekken van de beste producten, recepten en kooktips. Van Japanse sushi tot Chinese dim sum en van Indiase curries tot Vietnamese pho, deel ik mijn kennis en ervaring met liefhebbers van deze keukens.

Met mijn unieke en authentieke benadering van Aziatische gerechten, ben ik de perfecte gids voor degenen die op zoek zijn naar inspiratie en avontuur in de keuken. Ik woon in Rotterdam, en nodig u uit om zich bij mij aan te sluiten op mijn sociale netwerken Instagram, Facebook en Twitter voor nog meer inspiratie en recepten.

Bezoek mijn website voor een scala aan heerlijke recepten en interessante weetjes over Aziatische producten en culturen. Fynnley-Berendsen@nonirotterdam.nl

Door op de knop "Verzenden" te klikken, geef ik toestemming voor verwerking van persoonsgegevens en aanvaard ik het privacybeleid.
Aziatische Smaken